Előremenő és visszatérő

szállítási politika

Szállítás "raktáron" példány belül 24-72 munkaidejében közvetlenül Thaiföld keresztül International Registered Airmail fizetés után kiürülését. (Lásd állomány állapota minden termék oldalon. Főszezonban az állapot lehet, hogy nem pontos. Ha sürgős, az ügyfél kapcsolatba velünk, hogy kérje az állomány állapota a vásárlás előtt.)
A thaiföldi munkaszüneti napokon április közepén és újévben a gyártási és szállítási folyamat akár 7 napig is elhúzódhat.
SZÁLLÍTÁSI CÍM
Mi kizárólag a szállítási címet, hogy az Ön által megadott honlapon, és nem a fizetési gateway honlapján vagy PayPal. Ön kap egy visszaigazoló e-mailt, miután megrendelés velünk. Kérjük, győződjön meg róla, hogy a szállítási cím helyes.
SZÁLLÍTÁSI IDŐ
Miután szállítás, küldünk Önnek egy visszaigazoló e-mailt követési adatokat. A szállítási idő Thaiföld körülbelül 10-14 munkanapot (2-3 héttel).
Egyes országokban a szállítási idő hosszabb is lehet, mivel a Vám szolgáltatás az egyes országok.
Nyomonkövetésére
A szállítási visszaigazoló e-mailt, akkor kap egy linket, hogy a követési információkat. Vagy, ha szüksége van a segítségünkre, kérjük, küldjön egy e-mailt. Mi segítünk Önnek, nagyon röviden.
Gazdátlan / helytelen / Elégtelen címet

Helyett egy új szállítmány Unclaimed vagy helytelen / Elégtelen címét, akkor fel kell tölteni az új szállítási díjat.
VÁM-DÍJ / TAX
Az ügyfelek lesz felelős a vám- díj vagy adó. Nem tartalmazza a díj a mi ár.

Az Európai Unión kívüli országból származó áruk online vásárlása. További információért kattintson ide.

visszatérési politika
csere / visszatérítés

Elfogadjuk termékek, ha az új, eredeti csomagolásban címke cseréje az új méret, stílus vagy szín vagy visszatérítést 30 napon belül, hogy a termékek megérkeztek a szállítási címet. A csere, a vevő felelős a szállítási a visszatér hozzánk, és a hajózás az új termékek.
A visszatérítést, a vevő fizeti a szállítási díjat a visszatérés, és amint a termék érkezik irodánkban, a termék értékét visszatérítjük. Szállítási költség nem téríthető vissza. Ha további információra van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk.
Kár
Minden kár, sérülés okozta a gyár vagy vállalat, a szállítás vagy a kár az első használat után. Kérjük, írjon nekünk, hogy a követelés 30 napon belül, miután megkapta a terméket. Az ügyfelek fogják kérni, hogy egy pár fotó a károk és feltett néhány kérdést során a követelést. Miután az állítás, új termék lesz cserélve az Ön számára, bármilyen költség nélkül.

Felhívjuk figyelmét, hogy a testreszabott termékeket, például a különleges méretű vagy személyre szabott termékeket nem lehet visszaküldeni csere vagy visszatérítés céljából.