Ezt a honlapot a Boxsense üzemeltette. A weboldalon a "mi", "mi" és "mi" kifejezések a Boxsense-re hivatkoznak. A Boxsense ezt a weboldalt kínálja, beleértve az ezen webhelyről elérhető összes információt, eszközt és szolgáltatást az Ön számára, a felhasználó számára, feltéve, hogy elfogadja az itt megadott kifejezéseket, feltételeket, szabályzatokat és hirdetményeket.

Ha meglátogatja webhelyünket és / vagy valamit vásárol nekünk, akkor "Szolgáltatásunkat" veszi igénybe, és vállalja, hogy az alábbi feltételek és feltételek érvényesülnek ("Általános Szerződési Feltételek", "Általános Szerződési Feltételek"), beleértve azokat a további feltételeket és szabályokat hivatkozásként és / vagy hiperhivatkozással elérhető. Ezek a jelen Általános Szerződési Feltételek a webhely minden felhasználójára vonatkoznak, beleértve a böngészők, az eladók, az ügyfelek, a kereskedők és / vagy a tartalomszolgáltatók figyelmét.

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket az Általános Szerződési Feltételeket, mielőtt elérné vagy használja a weboldalunkat. A webhely bármely részének elérésével vagy használatával Ön vállalja, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételek kötelezik magukat. Ha nem ért egyet a jelen szerződés valamennyi feltételével és feltételeivel, akkor nem érheti el a weboldalt vagy használhat semmilyen szolgáltatást. Ha a jelen Általános Szerződési Feltételeket ajánlatnak tekintjük, az elfogadás kifejezetten e Szolgáltatási feltételekre korlátozódik.

A jelenlegi áruházhoz hozzáadott új funkciók vagy eszközök szintén a Szolgáltatási feltételek hatálya alá tartoznak. Az Általános Szerződési Feltételek legfrissebb verzióját bármikor megtekintheti ezen az oldalon. Fenntartjuk a jogot a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely részének frissítésére, módosítására vagy cseréjére a weboldalunk frissítéseinek és / vagy módosításainak közzétételével. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt a változtatásokhoz. A változtatások közzétételét követően a weboldalon való folyamatos használat vagy a weboldalhoz való hozzáférés e változtatások elfogadását jelenti.

 

 


1. SZAKASZ - ONLINE TÁROLÁSI FELTÉTELEK

A jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadásával Ön azt állítja, hogy legalább a lakóhelye szerinti államban vagy lakóhelye szerinti többségi korú vagy, vagy, hogy a lakóhelye szerinti államban vagy tartományban többségi korú vagy. hagyja, hogy a kiskorú eltartottjai használhassák ezt a webhelyet.

Ön nem használhatja termékeinket semmilyen illegális vagy jogosulatlan célra, és Ön a Szolgáltatás használata során sem sértheti a joghatósága alá tartozó jogokat (beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogi törvényeket).

Nem szabad semmilyen férgeket vagy vírusokat vagy pusztító jellegű kódot továbbítani.

A Feltételek bármelyik megsértése vagy megsértése a Szolgáltatások azonnali megszüntetését eredményezi.

 


2. SZAKASZ - ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bármely okból bármikor utasítsuk el a szolgáltatást.

Megértetted, hogy tartalma (a hitelkártyaadatok kivételével) nem titkosított és átvihető különböző hálózatokon; és (b) változtatások a hálózatok és eszközök összekapcsolására vonatkozó műszaki követelményeknek való megfeleléshez és alkalmazkodáshoz. A hitelkártyaadatok mindig titkosítva vannak a hálózaton történő átvitel során.

Ön vállalja, hogy a Szolgáltatás bármely részének, a Szolgáltatás igénybevételének, a Szolgáltatás igénybevételének, illetve a weboldalon található olyan partnereknek, amelyeken a szolgáltatást nyújtják, nem reprodukálják, nem másolják, másolják, eladják, viszonteladják vagy kihasználják, kifejezett írásos engedélye nélkül .

A megállapodásban használt címek csak a kényelem érdekében szerepelnek, és nem korlátozzák, vagy más módon nem befolyásolják a jelen Feltételeket.

 


3. SZAKASZ - AZ INFORMÁCIÓ PONTOSSÁGA, TELJESSÉGE ÉS IDŐSZAKOSSÁGA

Nem vagyunk felelősek, ha az ezen a webhelyen rendelkezésre bocsátott információk nem pontosak, hiánytalanok vagy aktuálisak. Az ezen a webhelyen található anyag csak általános tájékoztató jellegű, és kizárólag az elsődleges, pontosabb, teljesebb vagy időszerűbb információforrások nélkül történő döntések meghozatala vagy kizárólagos alapja. Az ezen a webhelyen található anyagokra való hivatkozás a saját felelősségére történik.

Ez a webhely bizonyos történelmi adatokat tartalmazhat. A történeti információk szükségszerűen nem aktuálisak, és csak az Ön hivatkozására szolgálnak. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosíthassuk az oldal tartalmát, de semmiféle kötelezettséget nem vállalunk arra, hogy frissítsenek információkat a webhelyünkön. Ön elfogadja, hogy az Ön felelőssége figyelemmel kísérni a webhelyünk módosításait.

 


4. SZAKASZ - A SZOLGÁLTATÁS MÓDOSÍTÁSA ÉS ÁRAK

Termékeink árai értesítés nélkül megváltozhatnak.

Fenntartjuk a jogot bármikor a Szolgáltatás (vagy bármely részének vagy tartalmának) módosítására vagy megszüntetésére bármikor.

Nem vállalunk felelősséget sem Önnek, sem harmadik félnek semmilyen módosításért, árváltozásért, felfüggesztésért vagy a szolgáltatás megszüntetéséért.

 

5. SZAKASZ - TERMÉKEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOK (ha van)

Bizonyos termékek vagy szolgáltatások elérhetők kizárólag online a weboldalon keresztül. Ezeknek a termékeknek vagy szolgáltatásoknak korlátozott mennyisége lehet, és csak a Visszatérési Szabályzatunknak megfelelően visszaküldhető vagy cserélhető.

Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a lehető legpontosabban mutassuk be a boltban megjelenő termékeink színeit és képeit. Nem garantálhatjuk, hogy a számítógép monitorának bármilyen színes megjelenítése pontos lesz.

Fenntartjuk a jogot, de nem kötelezünk arra, hogy termékeink vagy szolgáltatásainkat értékesítse bármely személynek, földrajzi régiónak vagy joghatóságnak. Ezt a jogot eseti alapon gyakorolhatjuk. Fenntartjuk a jogot az általunk kínált termékek vagy szolgáltatások mennyiségének korlátozására. A termékek vagy termékek árazásának minden leírása bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztatható, saját belátása szerint. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megszüntessük a termékeket. Az ezen a webhelyen készült bármely termékre vagy szolgáltatásra vonatkozó ajánlat érvénytelen, ha tilos.

Nem garantáljuk, hogy az Ön által megvásárolt vagy beszerzett termékek, szolgáltatások, információk vagy egyéb anyagok minősége megfelel az Ön elvárásainak, vagy a Szolgáltatás hibái javításra kerülnek.

 


6. SZAKASZ - A TELJESÍTÉSI ÉS SZÁMLAINFORMÁCIÓ PONTOSSÁGA

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy elutasítsuk a megrendelésünket. Saját belátása szerint korlátozhatják vagy visszavonhatják a vásárolt mennyiségeket személyenként, háztartásonként vagy megrendelésenként. Ezek a korlátozások magukban foglalhatják ugyanazt az ügyfélszámlát, azonos hitelkártyát és / vagy ugyanazon számlázási és / vagy szállítási címet használó megrendeléseket. Abban az esetben, ha egy megrendelést módosítunk vagy töröltünk, megpróbálhatjuk értesíteni Önt a megrendelés időpontjában megadott e-mail címmel és / vagy számlázási címmel / telefonszámmal. Fenntartjuk a jogot arra, hogy korlátozzuk vagy megtiltsuk azokat a megrendeléseket, amelyeknek kizárólagos megítélése szerint úgy tűnik, hogy kereskedők, viszonteladók vagy forgalmazók helyeznek el.

Ön vállalja, hogy aktuális, teljes és pontos vásárlási és fiókadatait adja meg a boltban végzett összes vásárlás esetén. Ön vállalja, hogy haladéktalanul frissíti fiókját és egyéb adatait, beleértve az e-mail címét és hitelkártyaszámát és lejárati dátumát, hogy a tranzakciókat elvégezhesse és szükség esetén kapcsolatba léphessen Önnel.

További részletekért tekintse át a Visszatérési irányelveket.

 


7. SZAKASZ - VÁLASZTHATÓ SZERSZÁMOK

Hozzáférhetünk olyan harmadik féltől származó eszközökhöz, amelyek fölött sem nyomon követjük, sem ellenőrzésüket vagy inputjukat.

Ön tudomásul veszi és egyetért azzal, hogy hozzáférést biztosítunk az ilyen eszközökhöz "ahogy van" és "ahogy rendelkezésre áll" garanciák, ábrázolások vagy bármilyen feltétel nélküli és minden jóváhagyás nélkül. Nem vállalunk semmilyen felelősséget az opcionális harmadik féltől származó eszközök használatából eredő vagy azzal kapcsolatosan.

A weboldalon keresztül kínált opcionális eszközök bármely felhasználása teljes mértékben a saját felelősségére és mérlegelésére szolgál, és gondoskodnia kell arról, hogy ismerje meg és hagyja jóvá az érintett harmadik fél által nyújtott eszközök által adott feltételek feltételeit.

A jövőben új szolgáltatásokat és / vagy szolgáltatásokat is kínálhatunk a webhelyen (beleértve az új eszközök és erőforrások felszabadítását). Az ilyen új funkciók és / vagy szolgáltatások ezen Általános Szerződési Feltételek hatálya alá is tartoznak.

 


8. SZAKASZ - HARMADIK FELEK LINKEK

Bizonyos Szolgáltatásunkon keresztül elérhető tartalmak, termékek és szolgáltatások tartalmazhatnak harmadik féltől származó anyagokat.

Az ezen a webhelyen szereplő harmadik féltől származó linkek olyan harmadik féltől származó weboldalakra irányíthatják Önt, amelyek nem kapcsolódnak hozzánk. Nem vagyunk felelősek a tartalom vagy a pontosság megvizsgálásáért vagy értékeléséért, ezért nem vállalunk felelősséget és felelősséget a harmadik féltől származó anyagokért vagy webhelyekért, illetve harmadik felek bármely egyéb anyagához, termékéhez vagy szolgáltatásához.

Nem vállalunk felelősséget az olyan termékek, szolgáltatások, források, tartalmak vagy egyéb, harmadik fél webhelyeivel kapcsolatos ügyletek vásárlásához vagy használatához kapcsolódó károkért vagy károkért. Kérjük, körültekintően nézze át a harmadik fél irányelveit és gyakorlatát, és győződjön meg róla, hogy megértette azokat, mielőtt bármilyen tranzakciót elvégezne. A harmadik féltől származó termékekre vonatkozó panaszokat, követeléseket, aggályokat vagy kérdéseket a harmadik féltől kell irányítani.

 

9. SZAKASZ - FELHASZNÁLÓI MEGJEGYZÉSEK, VISSZATÉRÍTÉS ÉS EGYÉB MUTATÁSOK

Ha kérésünkre bizonyos konkrét beadványokat (például versenybejegyzéseket) küldünk vagy kérésünk nélkül küldünk kreatív ötleteket, javaslatokat, javaslatokat, terveket vagy más anyagokat, akár online, e-mailben, postai úton vagy más módon (együttesen "megjegyzések"), Ön elfogadja, hogy bármikor, korlátozás nélkül szerkeszthetjük, másolhatjuk, terjeszthetjük, lefordíthatjuk és más módon felhasználhatjuk bármely olyan megjegyzést, amelyet Ön továbbít. Mi vagyunk és nem kötelezik magunkat (1), hogy megtartsuk a megjegyzéseket bizalommal; (2) kártérítést fizetni bármely észrevételért; vagy (3) bármely megjegyzésre válaszolni.

Lehet, hogy nem, de nem kötelezünk arra, hogy figyelemmel kísérjük, módosítsuk vagy eltávolítsuk a saját belátásunk szerint általunk meghatározott tartalom jogellenes, sértő, fenyegető, becsületsértő, rágalmazó, pornográf, obszcén vagy egyéb módon kifogásolható, vagy sérti bármelyik fél szellemi tulajdonát vagy az Általános Szerződési Feltételeket .

Ön elfogadja, hogy az Ön megjegyzései nem sérthetik bármely harmadik fél jogát, beleértve a szerzői jogot, a védjegyet, a magánéletet, a személyiséget vagy más személyes vagy tulajdonjogot. Ön továbbá egyetért azzal, hogy az Ön megjegyzései nem tartalmaznak becsületsértő vagy egyéb jogellenes, visszaélő vagy obszcén anyagokat, vagy olyan számítógépes vírusokat vagy egyéb rosszindulatú programokat tartalmaznak, amelyek bármilyen módon befolyásolhatják a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó webhely működését. Nem használhat hamis e-mail címet, úgy teszel, mintha valaki más lennél, mint maga, vagy más módon megtévesztenél minket vagy harmadik feleket a megjegyzések eredetére. Ön kizárólag a megjegyzéseiért és azok pontosságáért felelős. Nem vállalunk felelősséget és nem vállalunk felelősséget az Ön vagy harmadik fél által küldött megjegyzésekért.

 


10. SZAKASZ - SZEMÉLYES ADATOK

A személyes adatoknak az áruházon keresztül történő benyújtását az adatvédelmi irányelveink szabályozzák. Adatvédelmi irányelveink megtekintéséhez.

 


11. SZAKASZ - HIBÁK, HIBAELHÁRÍTÁSOK ÉS KIKÖTÉSEK

Előfordulhat, hogy webhelyünkön vagy a Szolgáltatásban olyan információ található, amely tipográfiai hibákat, pontatlanságokat vagy mulasztásokat tartalmaz, amelyek a termékleírással, árképzéssel, promóciókkal, ajánlatokkal, termékszállítási díjakkal, tranzitidővel és elérhetőséggel kapcsolatosak. Fenntartjuk a jogot a hibák, pontatlanságok vagy mulasztások kijavítására, valamint az adatok módosítására vagy frissítésére, illetve a megrendelések visszavonására, amennyiben a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó webhelyen található bármely információ pontatlan, bármikor előzetes értesítés nélkül (beleértve a megrendelés elküldése után is) .

Nem vállalunk kötelezettséget arra, hogy a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon, beleértve korlátozás nélkül, árazási információkat is frissítsünk, módosítsunk vagy tisztázzunk, kivéve ha a törvény előírja. A Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó webhelyen alkalmazott frissítési vagy frissítési dátumot nem kell feltüntetni, hogy jelezze, hogy a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó webhelyen található összes információ módosult vagy frissült.

 


12. SZAKASZ - TILOS HASZNÁLAT

Az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott egyéb tilalmak mellett tilos a webhely vagy annak tartalmának használata: (a) jogellenes célból; b) másokat kérni a jogellenes cselekmények végrehajtására vagy azokban való részvételre; (c) bármely nemzetközi, szövetségi, tartományi vagy állami jogszabály, szabály, törvény vagy helyi szertartás megsértése; d) szellemi tulajdonhoz fűződő jogaink vagy mások szellemi tulajdonjogainak megsértése vagy azok megsértése; e) a nemen, szexuális irányultságon, valláson, etnikai hovatartozáson, fajon, koron, nemzeti származáson vagy fogyatékosságon alapuló zaklatás, visszaélés, sértés, sérelem, rágalmazás, rágalmazás, megbélyegzés, megfélemlítés vagy megkülönböztetés; f) hamis vagy félrevezető információk benyújtása; (g) feltölteni vagy továbbítani vírusokat vagy bármilyen más olyan rosszindulatú kódot, amelyet bármilyen módon felhasználni vagy felhasználni fog, amely befolyásolhatja a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó webhely, más weboldalak vagy az internet működését vagy működését; h) mások személyes adatainak összegyűjtése vagy nyomon követése; (i) spam, phish, pharm, ürügy, pók, crawl vagy scrape; j) minden obszcén vagy erkölcstelen célra; vagy (k) a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó webhely, más weboldalak vagy az internet biztonsági jellemzőinek beavatkozására vagy kijátszására. Fenntartjuk a jogot arra, hogy megszüntesse a Szolgáltatás használatát vagy bármely kapcsolódó webhelyet a tiltott felhasználások bármelyikének megsértése miatt.

 

13. SZAKASZ - A GARANCIÁK KIZÁRÁSA; KORLÁTOLT FELELŐSSÉG

Nem garantáljuk, képviseljük és nem garantáljuk, hogy szolgáltatásunk használatát megszakítás nélkül, időben, biztonságosan vagy hibamentesen végezzük.

Nem garantáljuk, hogy a szolgáltatás használatából származó eredmények pontosak vagy megbízhatóak lehetnek.

Ön elfogadja, hogy időről időre eltávolíthatjuk a szolgáltatást határozatlan időre, vagy bármikor visszavonhatjuk a szolgáltatást, figyelmeztetés nélkül.

Ön kifejezetten beleegyezik abba, hogy a szolgáltatás használata vagy a szolgáltatás igénybevételének képtelensége az Ön kizárólagos felelőssége. A szolgáltatás és az Ön által a szolgáltatáson keresztül átadott termékek és szolgáltatások (kivéve, ahogyan azt kifejezetten kijelentettük) az Ön által használt "ahogy van" és "rendelkezésre áll", mindenféle képviselet, garancia vagy bármilyen feltétel nélkül, akár expressz vagy beleértve az összes feltételezett garanciát vagy az eladhatóságra vonatkozó feltételeket, az értékesíthető minőséget, az adott célra való alkalmasságot, a tartósságot, a jogcímet és a jogsértést.

A Boxsense, igazgatónk, tisztségviselők, alkalmazottak, leányvállalatok, ügynökök, vállalkozók, gyakornokok, beszállítók, szolgáltatók vagy engedélyezők semmilyen esetben sem felelnek semmilyen sérülésért, veszteségért, követelésért vagy közvetlen, közvetett, véletlen, büntető, különleges vagy bármilyen káros következmény, ideértve többek között az elvesztett nyereséget, az elveszett bevételeket, az elveszett megtakarításokat, az adatvesztést, a csere költségeket vagy bármilyen hasonló kártérítést, akár szerződés alapján, kárt (beleértve a gondatlanságot is), szigorú felelősség vagy más módon a szolgáltatás igénybevételével beszerzett bármely szolgáltatás, illetve a szolgáltatás igénybevételével beszerzett bármely termék, illetve bármilyen egyéb, a szolgáltatás vagy termék használatával kapcsolatos bármilyen igényt, ideértve többek között a tartalom bármilyen hibáját vagy mulasztását bárminemű veszteség vagy kár bekövetkezése a szolgáltatás igénybevétele, illetve a szolgáltatáson keresztül történő közzététel, továbbítás vagy más módon történő hozzáférhetővé tétele miatt, még akkor is, ha tudomása van a lehetőségről. Mivel egyes államok vagy joghatóságok nem teszik lehetővé az esetleges vagy véletlen károkért való felelősség kizárását vagy korlátozását, ilyen államokban vagy joghatóságokban felelősségünket a törvény által megengedett legnagyobb mértékben korlátozzák.

Alkalmanként a gyártás késhet. Ez különböző okok miatt lehet, például anyaghiány, import késések vagy a vártnál nagyobb kereslet. Természetesen minden erőfeszítést megteszünk, hogy tájékoztassuk Önt.

 


14. SZAKASZ - KÁRTÉRÍTÉS

Ön vállalja, hogy a Boxsense és anyavállalatunk, leányvállalataink, leányvállalataink, partnereink, tisztviselőink, ügynökök, ügynökök, vállalkozók, licenctulajdonosok, szolgáltatók, alvállalkozók, beszállítók, gyakornokok és alkalmazottak kártalanítása, védelme és ártalmatlanítása nélkül ártalmatlan, beleértve az ésszerű ügyvédi díjakat, amelyeket bármely harmadik fél által a jelen Általános Szerződési Feltételek megsértése miatt vagy azokból eredő okokból vagy az általuk hivatkozott dokumentumokból eredő vagy azokból eredő jogsértés vagy bármely harmadik személy jogainak megsértése miatt hoztak létre.

 


15. SZAKASZ - SEVERABILITY

Abban az esetben, ha a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely rendelkezését jogellenesnek, semmisnek vagy végrehajthatatlannak tartják, az ilyen rendelkezésnek az alkalmazandó jog által megengedett legteljesebb mértékben végrehajthatónak kell lennie, és az érvényesíthetetlen rész a jelen Feltételekből elválaszthatónak tekintendő. Szolgáltatás, az ilyen meghatározás nem érinti a fennmaradó egyéb rendelkezések érvényességét és végrehajthatóságát.

 


16. SZAKASZ - MEGSZÜNTETÉS

A felek kötelezettségei és kötelezettségei a felmondás időpontja előtt fennmaradnak a megállapodás megszüntetéséért.

Ezek a Szolgáltatási feltételek akkor érvényesek, ha és ameddig Ön vagy mi megszüntettük. A jelen Általános Szerződési Feltételeket bármikor felmondhatja, ha értesíti velünk, hogy Ön többé nem kívánja használni szolgáltatásainkat, vagy ha nem használja fel webhelyünket.

Ha önmagunkban úgy ítéljük meg, hogy nem vagy, vagy gyanítjuk, hogy nem tett eleget, betartja a jelen Általános Szerződési Feltételeket vagy rendelkezéseket, akkor is felmondhatjuk ezt a megállapodást bármikor értesítés nélkül, és Ön továbbra is felelős marad minden esedékes összegért a felmondás dátumát és idejét; és / vagy ennek megfelelően megtagadhatja Önt szolgáltatásaink (vagy bármely része) hozzáférését.

 


17. SZAKASZ - TELJES SZERZŐDÉS

Az e szolgáltatási feltételek bármely jogának vagy rendelkezésének gyakorlása vagy érvényesítésének elmulasztása nem jelenti az ilyen jog vagy rendelkezés lemondását.

Ezen Általános Szerződési Feltételek és az ezen a webhelyen vagy a Szolgáltatással kapcsolatban általunk közzétett bármely irányelv vagy működési szabályzat a teljes megállapodás és megértés jelenti Ön és mi közöttünk, és szabályozza a Szolgáltatás igénybevételét, hatályon kívül helyezve minden korábbi vagy egyidejű megállapodást, kommunikációt és javaslatot , szóbeli vagy írásbeli, Ön és mi közöttünk (beleértve, de nem kizárólagosan, a Szolgáltatási feltételek bármely korábbi verzióját).

A jelen Általános Szerződési Feltételek értelmezésének bármilyen kétértelműsége nem értelmezhető a szerkesztő fél ellen.

 


Az Általános Szerződési Feltételekkel kapcsolatos kérdéseket az info@boxsensegear.com címre küldjük.